دریاچه سقالکسار کجاست

اتوبوس دربستی بهترین مجری سفرهای شما برای سفرهای تور و گروهی شما است . جهت رزرو اتوبوس دربستی با ما تماس بگیرید 09115925526 – 09112940764

شمال ایران همواره برای گردشگران مکانی دیدنی و جذاب بوده است. سقالکسار نیز از این قائده مستثنی نیست. در پایان این مقاله مطمئنا شما هم وقتی از جاذبه ها و زیبایی های این روستا بیشتر بدانید؛ تمایل خواهید داشت به دریاچه سقالکسار سفری داشته باشید. روستایی با مناظر زیبا که وجود دریاچه ای کم نظیر به محبوبیت آن افزوده است. علاوه بر آن فاصله کم سقالکسار با منطقه ی شهرنشین و دیگر مناطق تفریحی موجب جذابیت دو چندان آن شده است.

دریاچه سقالکسار کجاست

دریاچه سقالکسار کجاست

سقالکسار کجاست؟

در بخش مرکزی رشت از شهرستان های استان گیلان روستایی پاکیزه و باصفا به نام سقالکسار وجود دارد. این روستا در فاصله ی زمانی ۱۶ دقیقه ای از شهرستان رشت قرار دارد.

مردم سقالکسار غالبا به زراعت برنج، پرورش ماهی و دامپروری مشغول هستند و این موضع به محض ورود شما به روستا و مشاهده ی شالیزارهای برنج کاملا قابل مشاهده است.

مناظر زیبای سقالکسار، هر بیننده ای را ترغیب به عکاسی می کند، علاوه بر آن محیط پاک و نظافت آن مکانی مناسب و دنج جهت برگزاری دورهمی‌های کوچک و دوستانه بدون آسیب به محیط زیست است.

مسیرهای دسترسی به سقالکسار

مسیرهای دسترسی شما به سقالکسار کاملا بستگی به مبدا حرکتتان دارد:

  1. اگر از تهران راهی می شوید باید از طریق آزادراه تهران کرج سپس آزادراه کرج قزوین و بعد هم به سمت رشت بروید.بعد از پلیس راه از طریق تقاطع روگذر به سمت فومن حرکت کنید و بعد از طی حدودا ۱۰ کیلومتر به بقعه ی آقا سید شریف می رسید سپس با پیچیدن به سمت چپ به روستا وارد می شوید.
  2. اگر خود شهرستان رشت مبدا شماست ابتدا باید به میدان گاز بروید و سپس وارد جاده ی دهستان لاکان شوید. حدودا ۱۰ کیلومتر رانندگی کرده و بعد در انتهای جاده ی لاکان وارد جاده‌ی منتهی به فومن شوید سپس بعد از رسیدن به بقعه آقا سید با چرخش به سمت چپ وارد روستا خواهید شد.
  3. مسیر دیگر  برای سفر از رشت به سقالکسار فلکه رازی رشت است. بعد از فلکه ی رازی واردِ جاده ی شیون فومنی و سپس واردِ جاده ی جیرده شده و بعد از ادامه ی مسیر به سقالکسار می رسید.

دریاچه سقالکسار کجاست؟

دریاچه سقالکسار یکی از دریاچه های زیبای استان گیلان بوده و امکانات خوبی در حوالی آن در دسترس شماست. همچنین نزدیکی به دیگر جاذبه های استان مانند ماسوله موجب خاص بودن این منطقه شده است.

مساحت این دریاچه ۱۵ هکتار (حدودا ۶۰۰ متر طول و ۵۰۰ متر عرض) و فقط امکان قایق سواری در آن فراهم است.

توجه داشته باشید که شنا و ماهیگیری به دلیل حفاظت از اکوسیستم منطقه در این دریاچه ممنوع است. آب موجود در دریاچه سقالکسار از طریق بارش‌ها و چشمه‌های اطراف آن تامین می‌شود.

در گذشته کلبه‌ای وسط دریاچه قرار داشت که جلوه خاصی به فضای اطراف داده بود. گاهی در صورت بارش‌های پی در پی این کلبه زیر آب می‌رفت و فقط بخشی از آن قابل مشاهده بود. اما اکنون این خانه در دریاچه وجود ندارد به این دلیل که آن را برداشته‌اند.

پیاده‌روی در فضای جنگل و پیرامون دریاچه و تماشای مناظر زیبا از جمله تفریحاتی است که در کنار دریاچه سقالکسار می توانید تجربه کنید. لازم به ذکر است که ورود به دریاچه تا ساعت هشت شب امکان‌پذیر است.

سد سقالکسار

در حوالی روستای سقالکسار سدی خاکی به همین نام وجود دارد. این سد به تقاضای فردی به نام جعفر خوشحال از کشاورزان روستا جهت آبیاری شالیزارهای برنج در زمان های کم آبی و خشکسالی بنا شد و در کنار دریاچه علاوه بر کاربری پیشین خود، به محلی برای تفریح گردشگران نیز تبدیل شده است.

آرامگاه میرزا کوچک خان کجاست
دریاچه سقالکسار کجاست
مسجد نصیرالملک کجاست
مسجد نصیرالملک کجاست

Call Now Button